BLACK MUST HAVES

JEG HAVDE BRUG FOR AT GØRE NOGET VILDT…

…Og med noget “vildt” mener jeg ikke noget voldsomt, noget fuldstændig unormalt, noget mega angstprovokerende eller totalt grænseoverskridende. Jeg mener bare, at jeg havde brug for at gøre noget som man ikke “bare lige” gør, og heller ikke særlig tit… Med andre ord: nu skulle der altså bare ske noget anderledes og det skulle være noget FEDT!

Jeg gik længe og tænkte over hvad pokker jeg mon skulle finde på… Men da Anja Ekstrøm pludselig poppede op på min startside, med et juletilbud i december, var jeg bestemt ikke i tvivl! Anja har jeg nemlig fulgt og beundret virkelig længe. Hun laver intet mindre end et helt igennem fantastisk stykke arbejde! – Selvfølgelig var det dét jeg skulle, det var da klart!

I dag var så dagen hvor jeg endelig skulle besøge den skønne Anja i hendes lækre studie i Vanløse, og det var helt sikkert en oplevelse jeg ikke ville være foruden! Som person er Anja lige så fantastisk som sit arbejde – og hun er uden tvivl den dygtigste fotograf efter min mening! Det er SÅ FEDT at mærke hvordan mennesker brænder for det de laver – og Anja er en burning flame med en kæmpe passion for sit talent! Anja lægger så meget kærlighed i sit arbejde at det halve kunne være nok, og hendes selskab er mere guld værd! Det var hyggeligt, underholdende, inspirerende… – jeg kunne blive ved!!!

12733994_940719592672055_1708583977707932947_n

Jeg kan MEGET varmt og kraftigt KUN anbefale Anja som fotograf! Hun får 10 ud af 5 stjerner herfra! Det aller bedste ved hende er, at hun virkelig ønsker det bedste for sine kunder! Hun går virkelig op i, at man er tryg i hendes hænder, og hun lod mig heller ikke forlade sit studie før jeg var tilfreds med billederne. Nu havde jeg ikke nogen krav til hende, men jeg mærkede tydeligt at hun virkelig lytter til sine kunders behov.

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre oplevelse, og jeg skal helt sikkert have Anja til at tage billeder af mig igen en anden gang! DU har også muligheden for at benytte dig at et godt tilbud! Nævn “ALICE” ved booking og få rabat på dit første/næste shoot hos Anja!

Anja har bl.a. taget billeder af nogen af tidens største danske kendisser. Heriblandt: Christiane Schaumburg-Müller, Søren Bregendal, Fie Laursen og flere!

Gør dig selv en kæmpe tjeneste og tjek hendes fantastiske arbejde ud på hendes hjemmeside HER og hendes Facebookside HER – og glem nu endelig ikke at synes godt om hendes Facebookside, det fortjener hun på alle måder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK MUST HAVES