JEG HAVDE BRUG FOR AT GØRE NOGET VILDT...

NANNAS DESIGN – SMYKKER TIL DIG

www.nannasdesign.dk

IMG_4013_2

I dag vil jeg præsentere jer for Nanna og hendes super fine håndlavede smykker! Jeg har været så heldig, at jeg har fået 2 af dem, og så endda efter helt eget valg. Hun laver rigtig mange flotte smykker, så det var virkelig svært at vælge mine favoritter! Nanna laver både smykker til mænd og til kvinder, og der er et stort udvalg at vælge i mellem.

Nanna har lavet smykker i ca. et års tid. Det startede egentlig bare som en fritidsinteresse, men hun blev hurtigt så fanget af det, at hun ville gøre det til mere end bare en hobby. Nanna har forretningsdrømme, og om det en dag skal blive til en fysisk butik må tiden vise.

Det første jeg faldt over var hendes “Golden Tree Earings”. Dem kan jeg især godt lide fordi de ikke ligner nogle typiske smykker, som man kan finde i enhver smykkebutik. Jeg synes de skiller sig ud fra mængden, og så synes jeg bare at de er rigtig fine og passer til alle slags anledninger. De kan pifte et lidt kedeligt outfit op, og de kan både gå til hverdag og fest. Dem måtte jeg bare eje!

Øreringene kan købes HER til 119,95 dk.-

12768066_10207868640128897_1736457564_o

IMG_4010_2

Mit andet valg faldt på dette super fine “Charming Heart Bracelet”! Jeg synes det er virkelig flot, og det er hverken for enkelt eller “for meget”. Jeg synes armbånd uden detaljer bliver lidt for kedelige, men samtidig kan jeg heller ikke lide hvis der er alt for mange vedhæng på. Jeg kan rigtig godt lide at det er fremstillet af læder og ikke metal. Det er hverken for tykt eller for tyndt, og derfor også rigtig behageligt at have på!

Armbåndet kan købes HER til 149,95 dk.-

12773021_10207868640488906_197727697_o

IMG_4006

Jeg er virkelig glad for de her smykker, og jeg synes helt sikkert i skal besøge både hendes hjemmeside og også hendes facebookside! Hjemmesiden er linket aller øverst i indlægget, og hendes Facebookside hedder Nannas Design, og der er et direkte link HER! 🙂

Det er (heldigvis) ikke lovligt at sælge smykker, som indeholder nikkel, i Danmark, længere, så derfor er Nannas smykker selvfølgelig af 100% nikkelfrie materialer.

(Sponsoreret indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAVDE BRUG FOR AT GØRE NOGET VILDT...