INSTAGRAM

EACH GIRL SHOULD OWN…

… A WET BRUSH!
12499229_10208017091280083_1043629183_o

Hej piger! I dag vil jeg præsentere jer for denne her børste som jeg er blevet virkelig glad for! Den her wet brush er nemlig intet mindre end fantastisk! Den er beregnet til at blive anvendt i vådt hår, og den er magical! Den ødelægger nemlig IKKE håret 😉 børstehårene på den her børste er meget bløde, fremfor på en almindelig børste hvor hårene er ret stive og hårde, og derfor vil de her bøje gennem håret og dermed ikke lave knuder i håret. Derudover er den virkelig god til at redde knuder ud, hvis man har nogen i sit hår i forvejen! Jeg kan godt få knuder i mit våde hår, efter at have haft det bundet op med håndklæde efter badet. Jeg synes at man får et rigtig fint resultat efter brugen af denne børste. Jeg synes det er nemmere at redde det våde hår med den her, fremfor med en almindelig børste i tørt hår. Jeg oplever nemlig ikke at mine hår bliver revet ud på samme måde. Den er virkelig skånsom for håret, og kan helt klart anbefales! Den er fra HH Simonsen og der er et direkte link til den HER 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM