TODAYS OUTFIT - GET THE LOOK

DEPEND NAIL CARE

Hey beauties! I dette indlæg vil jeg anbefale er 2 produkter fra Depend, og det er deres O2 Grape and Avocado Nail Oil og deres O2 Hand & Cuticle Cream. Jeg vil indrømme at jeg generelt ikke er specielt begejstret for Depend’s neglelakker. Det gælder både O2 kollektionen og 7 days kollektionen, men de her to produkter har virkelig overrasket mig positivt!

I februar fik jeg lavet de smukkeste kunstige negle, som jeg faktisk havde på i hele 2 måneder! Det er virkelig utroligt – det havde jeg aldrig oplevet før! Da jeg så besluttede mig for endelig at få dem af, her for et par dage siden, blev det altså ikke gjort professionelt, af en negleteknikker, i en negleklinik. Det var selvfølgelig ikke det mest fornuftige valg, men sådan blev det altså. Som I nok kan regne ud var mine negle totaltskadede.

Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan vise jer et før og efter billede, men jeg fik simpelthen ikke tænkt over at tage sådanne billeder, og nu er det jo for sent. Men forestil jer at mine negle var ridsede, revnede, flossede og flækkede. Det øverste lag af den naturlige negl var fuldstændig smadret og ødelagt, og de var blevet rigtig tynde og bløde.

Det første jeg gjorde var at file mine negle i 4 steps med denne fil: 12999745_10208352390782361_587299223_o 12991843_10208352391342375_1233402076_o

Derefter påførte jeg både olien og håndcremen på neglene. Håndcremen indeholder bl.a. Aloe Vera, Sheasmør og Panthenol, som er rigtig plejende og godt til at genoprette efter skader. Hverken olien eller cremen er fedtet, hvilket er virkelig dejligt når man anvender produktet. Begge dele tørrer forholdsvis hurtigt ind. Mine negle er nu rigtig fine igen, dog virkelig korte. Alle de synlige skader er helt væk nu. Selvfølgelig er ridserne der jo stadig, man de kan ikke længere ses. Mine negle har fået en normal farve, og er ikke længere hvide efter ødelæggelserne.

12986303_10208352390702359_1352955185_o

Udover disse to lækre produkter laver depend også en masse andre rigtig gode produkter til pleje af negle. Denne serie har været på markedet i over et halvt år nu, og jeg synes virkelig den er rigtig god. De har også produkter som er bedre beregnet til ødelagte negle, som f.eks. deres ridgefiller eller strengthener. Nu havde jeg tilfældigvis disse to produkter liggende derhjemme, så derfor var det dem jeg valgte at afprøve, også da der hurtigst muligt skulle gøres noget ved mine stakkels negle. Alle deres produkter koster lige omkring 100 kr, hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Du kan købe cremen HER og olien HER. Jeg har faktisk været så heldig, at få disse produkter af producenten, da jeg var til et kursus med mit arbejde for et halvt års tid siden, men det er helt sikkert nogle produkter jeg også selv vil købe når jeg løber tør!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS OUTFIT - GET THE LOOK