DEPEND NAIL CARE

MAKEUPBØRSTER FRA EBAY

Hey beauties. Jeg faldt helt tilfældigt over dette sæt makeupbørster på eBay til ingen penge! 😀

13052745_10208366381972132_1651545011_o13054470_10208366324730701_84232004_o

Jeg er virkelig overrasket over kvaliteten af disse børster! De er helt vildt bløde, og ligger samtidig rigtig godt i hånden. De er nemme at arbejde med, og giver et rigtig godt resultat af den pålagte makeup. De kan fås i flere forskellige farver, og de kan helt klart anbefales! Jeg bruger de små tynde børster til øjenskygge og concealer, og så er to af dem især også virkelig gode til blending! De store tykke børster bruger jeg til pudder og contouring. Den der er sådan lidt spids i det bruger jeg til foundation eller også til concealer. Jeg troede faktisk ikke, at så billige børster kunne være så gode, men de er faktisk meget bedre end mange andre børster jeg har prøvet. Selvfølgelig er de ikke bedre end de helt dyre fra f.eks. Nilens Jord eller Real Techniques, men jeg synes faktisk er de er tæt på at være næsten lige så gode! De kan købes HER 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEPEND NAIL CARE