MAKEUPBØRSTER FRA EBAY

SUMMER, I’M READY FOR YA!

Jeg har i dag købt verdens smukkeste bikini. Jeg har virkelig forelsket mig i denne lækre sag for længe længe siden – og nu var tiden inde: jeg MÅTTE bare eje den NU! Jeg har haft rigtig mange bikinier gennem tidens løb, men jeg har faktisk aldrig nogensinde købt en bikini fordi jeg virkelig syntes den var flot. Jeg har udskiftet dem fordi de enten ikke passede i størrelsen mere, eller fordi jeg var træt af faconen, farven, mønsteret, eller noget helt andet, ved dem. Jeg har derfor aldrig oplevet at eje en bikini som jeg faktisktalt har været glad for. En bikini for mig har for det meste været noget jeg har haft i tankerne at jeg skulle udskifte igen hurtigst muligt, netop fordi jeg aldrig havde fundet den rette. Det er heldigvis fortid nu, for jeg kan virkelig mærke at jeg bliver lykkelig over dette køb. Jeg vil lige understrege at jeg har overvejet det meget nøje og meget længe! Den har kostet meget mere end jeg nogensinde havde tænkt jeg ville betale for en bikini, men Michael Kors er jo bare mit hjertebarn og mit absolutte yndlingsmærke. Jeg elsker v-udskæringen og jeg elsker at den er så stilfuld, elegant, feminin, classy og tidløs! Den kan ikke rigtigt gå af mode, og det er jo perfekt for en som mig, som gerne vil være med på moden hele tiden. Så nu må temperaturen meget gerne stige, og solen skinne som aldrig før! For hvis der nogen som er klar til sommer, så er det i hvertfald mig! 😀

13054939_10208381743076150_1280105509_o

Hvis du heller ikke kan stå for denne skønhed, så kan du købe overdelen HER og underdelen HER 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUPBØRSTER FRA EBAY