NEW IN FROM REAL TECHNIQUES

NEW IN: MICHAEL KORS NECKLACE

Ja… Som I jo nok ved efterhånden er jeg MEGET glad for Michael Kors. Jeg har nu købt noget mere, og denne gang er det blevet til en smuk halskæde. Jeg synes selv at dette køb var rigtig oplagt, da jeg ikke har nogen andre halskæder, som jeg bruger 😉

13120603_10208436304120142_1954956481_o-1

Jeg er allerede blevet rigtig glad for den! Jeg købte den i sidste uge, og jeg kan ikke engang forestille mig ikke at skulle gå med den. Man er vel vanedannende 😉 jeg har virkelig manglet en halskæde i langt tid nu, og for et års tid siden ville jeg faktisk have købt de her rigtig populære “Love Tags” halskæder, men nu er jeg glad for at jeg ikke gjorde det, og har købt den her i stedet for. Jeg kan stadig rigtig godt lide de andre halskæder, men nu er de bare blevet til noget som alle har. Så vil jeg hellere have noget som der ikke er nær så mange der har, og passer den også rigtig godt til mit ur og min ring. Hvad synes I om den? 🙂 hvis I også vil have den kan I købe den lige HER! 🙂 den fås også i sølv og i rosegold.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN FROM REAL TECHNIQUES