GIVEAWAY!

“NO MAKEUP” – MAKEUP

Jeg er typen der normalt ALDRIG går nogen steder uden fuld makeup. Jeg føler mig virkelig ikke komfortabel hvis jeg ikke har min eyeliner både under og over øjet. Ja, man er vel vanedannende. Men i dag vil jeg vise jer mit “no makeup” makeup look, for sådan et look har jeg faktisk også. Eller det vil sige: jeg har makeup på, men SÅ naturligt at man skal kunne blive i tvivl 😉 er I klar?

13233317_10208567539560946_2141507799_n

Det her er bestemt ikke et look man ser mig med særlig tit – men det hænder altså! Man kan egentlig godt kalde det mit “strand look”, for det er sådan jeg ser ud når jeg går på stranden for bade og  slikke sol om sommeren. Hvad synes I?

Det eneste jeg har gjort er, at tegne mine bryn, for ellers ser jeg virkelig dum ud, og så har jeg en lille smule mascara på, på de øverste vipper. Intet på nederste, ingen øjenskygge og faktisk heller intet pudder eller foundation. Yes, I læste rigtigt – intet andet end lidt mascara og brow powder. Jeg er generelt ret heldig med min hud, men det her billede er altså også taget på en god dag 😉 jeg har skam også mine urenheder ind i mellem!

1

  • Jeg synes du ser skide godt ud! Jeg har det faktisk lidt modsat dig, og går ikke altid med super meget makeup, DOG kan jeg heller ikke gå uden at tegne mine øjenbryn op 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY!