SÅDAN SLIPPER DU AF MED SOLEKSEM!

NEW IN FROM REAL TECHNIQUES

Jeg har i dag modtaget to rigtig lækre ting fra Real Techniques, som jeg har købt på cocopanda 😀 de har altid en masse lækre tilbud, og Real Techniques børsterne er stadig sat ned til en rigtig god pris! Klik HER for at se hele udvalget! 🙂 Jeg har virkelig mange makeup pensler og børster, så selvom jeg sagtens kunne fristes til at købe dem alle sammen, har jeg kun købt de to ting jeg havde mest brug for, og det blev de her to:

13101313_10208436207117717_20079593_n

Jeg har længe manglet en ordentlig contour brush! Jeg ville gerne have en flad og lige børste fremfor de skrå, som jeg allerede har, men som også er rigtig gode. Jeg tror bare at denne her er bedre til nogle andre looks med nogle anderledes teknikker, så det glæder jeg mig rigtig meget til at finde ud af snarest! Og overvej lige hvor smuk den er! Haha, jeg er helt forelsket i den allerede. Beauty blenderen har jeg købt da den jeg bruger nu (som er fra m.cosmetics) er ved at være godt brugt, og trænger til at skiftes ud. Den her har jeg hørt helt vildt godt om, så det bliver super spændende at prøve begge dele 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SLIPPER DU AF MED SOLEKSEM!